PLEJ DIT ARVÆV

Der er meget, du selv kan gøre for at bidrage til et blødt og fleksibelt ar. Under finder du en række anvisninger, som måske kan hjælpe dig. 

Dit ar skal være helet og infektionsfri, før du begynder at bearbejde det. Spørg din læge, om det er klar til at blive håndteret. 

Fugt & Pleje 

Vi anbefaler, at du nærer dit ydre arvæv. Det kan du gøre med olie, creme eller andet. Vi har god erfaring med vores egen Vulva Lip Balm. Den består af økologisk sheasmør og hampeolie, ingredienser der både plejer og beskytter huden. 

Hvis du oplever at dit vaginale arvæv skal tilføres fugt, og du ikke ønsker at bruge hormoner, kan du tale med din læge om at anvende den hormonfri  Replens. Oplever du tørhed som generer arvæv ved sex, så prøv en silikonebaseret glidecreme

Bearbejd dit arvæv

I det følgende kan du finde inspiration til at tale med din læge om hvordan du bearbejder dit arvæv. Øvelserne er ikke konkretiseret i forhold til tid, styrke og gentagelse. Din læge kan bedre tage udgangspunkt i din særlige situation. 

Nogle ar er stramme diagonalt, andre er stramme i dybden. Nogle sidder udvendigt og andre indvendigt. Brug alene de øvelser, som du og din læge finder relevante.

Du skal logge ind for at se resten af indholdet.Venligst . Ikke medlem? Meld dig ind