PLEJ DIT ARVÆV

Der er meget, du selv kan gøre for at bidrage til et blødt og fleksibelt ar. 

Dit ar skal være helet og infektionsfri, før du begynder at bearbejde det. Spørg din læge, om det er klar til at blive håndteret. 

Fugt & Pleje 

Vi anbefaler, at du nærer dit ydre arvæv. Det kan du gøre med olie, creme eller andet. Vi har god erfaring med vores egen Vulva Lip Balm. Den består af økologisk sheasmør og hampeolie, der både plejer og beskytter huden. 

Hvis du oplever at dit vaginale arvæv skal tilføres fugt, og du ikke ønsker at bruge hormoner, kan du tale med din læge om at anvende den hormonfri  Replens. Oplever du tørhed som generer arvæv ved sex, så prøv en silikonebaseret glidecreme

Bearbejd dit arvæv

Det handler om at mindske omfanget af dit arvæv og de arvævs tråde som eventuelt kan dannes. Herunder kan du finde inspiration til, hvordan du selv kan arbejde med dit væv. Tal som altid øvelser igennem med din læge, så du kan få anvisninger om hvilke øvelser, der er gode for dig, hvor mange gange og med hvilken kraft de skal udføres.

Nogle har ar, som er stramme diagonalt, andres er stramme i dybden. Brug alene de øvelser, som du og din læge finder relevante for dig. 

Du skal logge ind for at se resten af indholdet.Venligst . Ikke medlem? Meld dig ind