TØRHED I SKEDEN & SEX

Tørhed i vagina, skeden, vulva eller ved kønslæberne sker for mange kvinder. De tørre slimhinder og det sart væv kan enten mærkes i dagligdagen eller i forbindelse med sex. Begge dele kan afhjælpes. Brug fugtpleje til dagligdags tørre slimhinder, Vulva lipbalm til tørhed ved indgang til skeden og silikonebaseret glidecreme til tørhed i skeden ved sex. 

Hvis din tørhed er tilbagevendende, så er det tid til at få det undersøgt og få gjort noget ved det. Find svar under “Jeg har tørre slimhinder” eller “Har jeg tørreslimhinder”

HAR JEG TØRRE SLIMHINDER?

Øget produktion af slimhindesekret (lubrikation) opstår helt naturligt, når du bliver opstemt. Det bidrager til, at hud og væv ikke generes ved friktion. Det kan sagtens ske, at du bliver opstemt, men at der ikke er tilstrækkeligt med smørelse. Vævet kan blive irriteret hvilket du måske kan mærke under, eller efter at I har haft … Continue reading HAR JEG TØRRE SLIMHINDER?

JEG HAR TØRRE SLIMHINDER

Hvis du er i tvivl, om du har tørre slimhinder – eller ønsker du at læse, hvad du kan gøre for at lindre symptomerne, så læs HAR JEG TØRRE SLIMHINDER? Tørre slimhinder kan opstå af en række grunde. Og dit sexliv kan nemt blive berørt af symptomerne. Uagtet om du er seksuelt aktiv eller ikke, … Continue reading JEG HAR TØRRE SLIMHINDER

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.