LIP-MASSAGE-GUIDE TIL VULVA PLEJE

Lip-massage-guide er til dig, der ønsker inspiration til hvordan du kan massere dit vulva-væv, altså vævet fra over klitoris og ned til endetarmen. Lip-massage-guiden er ikke lavet af læger, men er alene baseret på erfaring af hvad andre kvinder gør. Er du i tvivl så kontakt din læge.

Guiden er udviklet til at bruge med Lip-vibrator, men har du ikke eller ønsker du ikke at benytte vibrator, kan du ersatte vibrator med finger. Ønsker du at købe et Vulva-Lip Kit, så kan du finde det på vores e-shop.

I guiden finder du

  • Lip-massage-guide
  • Forbered væv til massage, hvis du er meget rød, fx. pga ubehandlet lichen sclerosus
  • Forskel på typer af blødgøringsmidler (creme, olie, balm)
  • Andre hjælpemidler som kan bidrage til vulva pleje

Lip-massage-guide

Anvend et lindt blødgøringsmiddel. Læs længere nede forskellen på cremer, olier og balm. 

Du kan benytte en Lip-vibrator eller en finger til at massere vævet. En Lip-vibrator adskiller sig fra en finger ved, at den er mindre rug og uden negl. Overfladen på Lip-vibrator er lavet af silikone og vil føles ensartet og blød under massagen. Overfalden på Lip-vibrator er større, så du bearbejder hurtigere et større område, hvormed er du færdig på kortere tid. 

Sæt dig enten på toilettet eller i sengen, brug evt. et spejl. Påfør blødgøringsmiddel på vibrator og tænd vibrator. Er du ikke helt klar over hvad der er op og ned på vulva, så læs Tjek dit underliv først.

You need to be logged in to view the rest of the content. Venligst . Ikke medlem? Meld dig ind