TØRHED I SKEDEN

Tørhed i skeden, omkring vulva eller ved kønslæberne er hverdag for mange kvinder. De tørre slimhinder og det sart væv kan enten mærkes i dagligdagen eller i forbindelse med sex. Begge dele kan afhjælpes. Brug fugtpleje til dagligdags tørre slimhinder, Vulva lipbalm til tørhed ved indgang til skeden og silikonebaseret glidecreme til tørhed i skeden ved sex. 

Hvis din tørhed er tilbagevendende, så er det tid til at få det undersøgt og få gjort noget ved det. Find svar under “Hjælp til tør skede” eller “Tørre slimhinder og sex

Hjælp til tør skede

Tørhed i vagina føles måske lidt som sandpapir. Tørhed kan lave små rifter. Skeden er som udgangspunkt rigtig god til at hele sig selv, men man kan ikke afvise at små rifter kan blive til arvæv og med tiden en mindre fleksibel skede.

TØRRE SLIMHINDER OG SEX

Sæt x for sex i kalenderen. Tænk på at have sex med dig selv et par gange om ugen. Du vil have godt af at få god blodcirkulation i området. Dine nerver i dit underliv vil blive tændte og sende beskeder til hjernen om, at kroppen nu satser på dette område.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.