VAGINISME & SEX

Vaginisme er en lidelse, som i stilhed påvirker en stor gruppe af kvinder i hele verdenen.

At opleve smerter i underlivet kan være både svært og angstprovokerende. Alt for mange kvinder ved ikke, at der kan være tale om en lidelse. De lever uvidende om hvad skyldes deres smerte og angst relateret til sex.

HAR JEG VAGINISME?

Vaginisme betyder stramning af musklerne rundt om vagina, en spænding som gøre penetration smertefuld eller umulig at gennemføre. Musklerne i bækkenbunden trækker sig ufrivilligt sammen, fordi kroppen vil spare dig for en smerte. Du kan ikke kontrollere denne sammentrækning af muskler, det sker helt og aldeles som en betinget refleks. Symptomer og tegn på vaginisme … Continue reading HAR JEG VAGINISME?

JEG HAR VAGINISME

Vaginisme involverer både muskler og nerver. Det kan være lidt kompliceret at forstå, hvorfor og hvordan musklerne i bækkenbunden agerer. Derfor har vi i When Love Hurts besluttet os for at forstå vaginisme på følgende måde: LÆS: HJÆLPEMIDLER TIL VAGINISME PROPS & PEARLS Vaginisme, nerver & muskler Nerver Ligesom dit knæ har en automatisk refleks, når … Continue reading JEG HAR VAGINISME

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.