Betingelser for Brug

VIGTIG JURIDISK INFORMATION

BETINGELSER FOR BRUG AF WHEN LOVE HURTS (W-L-H.COM), HERUNDER PROPS & PEARLS

Følgende omhandler betingelser for brug af When Love Hurts (w-l-h.com) samt køb af medlemsskab. Disse betingelser gælder for alle brugere af When Love Hurts hjemmeside. When Love Hurts vil løbende blive opdateret, uden du bliver informeret. Du skal selv løbende holde dig orienteret, om der er foretaget ændringer af indhold på denne side.

Indholdet på W-L-H.com er udelukkende til informationsbrug.

Information er på ingen måde ment som erstatning for professionel sundhedsbehandlers rådgivning og behandling.  When Love Hurts (w-l-h.com) og Props & Pearls opfordrer på det kraftigste alle brugere til altid at konsultere autoriseret læge, psykolog, sygeplejerske, jordemor, fysioterapeut, kliniske diætist m.v.

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer om dit helbred, bør du altid tale med en læge, før du anvender information fra sitet herunder; vejledninger og anbefalinger.

Indholdet på When Love Hurts (w-l-h.com) og Props & Pearls (www.propsandpearls.com) må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnose, fastlægge, igangsætte eller stoppe behandling eller vejledning.

ANSVARSFRASKRIVELSE: 

When Love Hurts, herunder Props & Pearls, kan på ingen måde drages til ansvar – direkte eller indirekte – for skader eller gener, der måtte være konsekvensen af brugen eller misbrugen af informationer indeholdt på hjemmesiderne w-l-h.com,  www.propsandpearls.com eller tilknyttede social medier.

Ingen anbefaling eller information, hverken mundtlige eller skriftlige, som du har modtaget fra hjemmeside When Love Hurts (www.w-l-h.com), www.propsandpearls.com, fra Props & Pearls eller fra tilknyttede sociale medier (facebook og instagram) kan bruges til at stille Props & Pearls eller When Love Hurts (w-l-h.com) til ansvar.

Vi opfordrer til, hvis du støder på materiale, som du finder forkert, at du oplyser os om det.

When Love Hurts stiller ingen garanti for, at indhold på websiderne w-l-h.com eller propsandpearls.com:

  • lever op til dine behov eller forventninger
  • vil være tilgængeligt, opdateret, sikkert eller fejlfrit
  • vil være fyldestgørende, korrekte, forsvarligt eller pålideligt

Såfremt When Love Hurts hjemmeside indeholder links til 3. mands hjemmesider, kan Props & Pearls  ikke gøres ansvarlig for indholdet på sådanne hjemmesider.

When Love Hurts er skrevet på dansk og på engelsk for at danske, dansktalende og ikke dansktalende borgere kan benytte sitet.

OPHAVSRETTIGHEDER

Alt materiale på disse sider, inklusive indlæg sendt til debatforum og kommentarfelt tilhører ophavsretligt Props & Pearls, herunder w-l-h.com.

Materialerne må ikke kopieres, sælges, distribueres eller på anden måde gengives uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra w-l-h.com / Props & Pearls.

Brugere kan dog frit printe materialet til egen privat, ikke-kommerciel brug på flg. betingelser:

  • at dokumenterne forbliver hele, uredigerede og uden ændringer
  • at intet gebyr må tages for privat udlån af materialet
  • at ophavsrettigheder og w-l-h.coms navn udtrykkeligt angives som kilde, og at disse juridiske informationer vedhæftes

ETIK 

Props & Pearls, herunder When Love Hurts (w-l-h.com),  tager som skrevet ikke ansvaret for indholdet af indlæg under vor åbne, interaktive debat-sektion eller på tilknyttede sociale medier. Deres åbne karakter umuliggør en stram, øjeblikkelig kontrol med, hvad der udtrykkes af meninger, hvorfor vi ikke kan gøres ansvarlige. Tilsvarende forbeholder W-L-H og Props & Pearls sig ret til at lukke / afvise adgangen for brugere, som ikke opfylder disse krav.

I stedet opfordrer vi folk, der finder upassende indhold til øjeblikkelig at kontakte os.

Vi forbeholder os ret til at fjerne alt materiale, der anses for at være upassende: Pornografisk, stødende, fornærmende, injurierende, kvaksalverisk, udokumenteret, ulovligt eller på anden måde i strid med god moral og etik.

Bidragydere skal opgive deres fulde navn og må ikke overdrage retten til at sende materiale til andre personer.

BEHANDLING AF PERSONLIGE OPLYSNINGER

For at kunne yde dig de services, som Props and Pearls tilbyder på When Love Hurts, er det i et vist omfang nødvendigt at registrere personlige oplysninger. Dette vil dog alene ske i overensstemmelse med gældende lovgivning og under forudsætning af, at du har givet samtykke til behandlingen af dine personlige oplysninger. Props & Pearls har udarbejdet en fortroligheds- og sikkerhedspolitik, som nærmere redegør for behandlingen af de personlige oplysninger, der er gældende for alle brugere af hjemmesiden. Læs Cookies & Persondata.

HVIS DU IKKE KAN ACCEPTERE OVENSTÅENDE BETINGELSER FOR AT ANVENDE W-L-H.COM, BEDER VI DIG FORLADE SITET.

VED KØB AF MEDLEMSKAB TIL WHEN LOVE HURTS-TJENESTEN

Du køber adgang til When Love Hurts hjemmesiden. Dit When Love Hurts medlemskab fortsætter fra måned til måned indtil det opsiges. Medmindre at du afmelder medlemskabet inden den månedlige fornyelsesdato, giver du os tilladelse til at trække betaling for den følgende måneds medlemskab via den oplyste betalingsmåde (se “Afmelding” nedenfor). Du skal have forbindelse til internettet og en enhed (computer, mobil, ipad..) samt give os en aktuel, gyldig og anerkendt betalingsmåde, som til enhver tid kan opdateres (“betalingmåde”). Du kan se nøjagtige oplysning om dit medlemskab ved at gå til vores hjemmeside og klikke på linket “Member login/ Your Account”, som findes øverst i menubaren på en hvilken som helst side på When Love Hurts hjemmeside.

FAKTURERING

Faktureringsperiode. Vi fakturerer dig for medlemsgebyret for vores tjeneste hver måned via din betalingsmåde på den kalender dag, der svarer til startsdatoen for betalingsmedlemskabet. I visse tilfælde kan tidspunktet for faktureringen ændre sig, f.eks. hvis en betaling ikke kan afregnes, eller hvis betalingsmedlemskabet begyndte på en dato, som ikke findes i en given måned. Gå til vores hjemmeside, og klik på “Fakturereingsdetaljer” på siden “Member login/Your Account” for at se din næste betalingsdato.

Betalingsmåder. Du kan ændre din betalingsmåde ved at gå til vores websted og klikke på linket “Member Login”. Hvis en betaling ikke kan afregnes, på grund af udløb, utilstrækkelige midler eller andet, og du ikke redigerer din betalingsmåde eller afmelder din konto, kan vi suspendere din adgang til tjenesten, indtil vi har en gyldig betalingsmåde. Du giver os tilladelse til at forsætte med at fakturere betalingsmåden, med eventuelle opdateringer, og du hæfter for ikke- hævede beløb. Dette kan medføre, at dine faktureringsdatoer ændres. For visse betalingsmåder kan udstederen af betalingsmåden afkræft dig et gebyr for udenlandske transaktioner eller andre gebyrer. Henvend dig til udstederen af betalingsmåden for yderligere information.

Afmelding. Du kan afmelde dit When Love Hurts- medlemskab når som helst. Du vil fortsat have adgang til When Love Hurts-tjenesten frem til udgangen af den månedlige faktureringsperiode. Vi yder ikke refusion eller kredit for delvist brugte medlemsmåneder eller ulæst indhold. For at afmelde medlemskabet skal du gå til “Your Account” og følge afmeldingsinstruktionerne. Hvis du afmelder medlemskabet, lukket din konto automatisk ved udgangen af den indeværende faktureringsperiode. Klik på “Faktureringsdetaljer” på siden “Your Account” for at se, hvornår din konto vil blive lukket.

Pris og abonnementsændringer. Vi kan fra tid til anden ændre vores abonnementsændringer tidligst gældende for dig 30 dage efter du har fået besked via e-mail.

When Love Hurts-tjeneste. Du skal være 18 år, eller myndig i den provis eller det område eller land, hvor du bor, for at kunne blive medlem af When Love Hurts. Mindreårige må ikke bruge tjenesten.

Billedkvaliteten og loadings hastighed kan variere fra computer til computer og enhed til enhed og kan påvirkes af flere faktorer, såsom hvor du er, den tilgængelige båndbredde gennem og eller hastigheden på din internetforbindelse. Du er selv ansvarlig for alle gebyrer for internetadgang.

Adgangskoder og kontoadgang. Det medlem, der oprettede When Love Hurts-kontone, og hvis betalingsåde bliver debiteret (“kontoejer”), har adgang til og kontrol over When Love Hurts-kontoen. For at bevare kontrollen over kontoen og undgå, at andre opnår adgang til den, bør kontoejeren ikke afsløre adgangskoden eller detaljer om betalingsmåden (f.eks. de sidste fire cifre op det anvendte kredit eller debet kort eller e-mailadresse, hvis vedkommende bruger PayPal), som er tilknyttet kontoen over for andre. Du er ansvarlig for at opdatere og sørge for nøjagtigheden af de oplysninger, du giver til os om din konto.

Du bør være varsom i forhold til beskeder, der beder dig om kreditkort- eller anden kontoinformation. Hvis du modtager sådanne beskeder, og du udleverer dine oplysninger, kan det resultere i identitetstyveri. Tilgå altid følsomme kontooplysninger ved at gå direkte til When Love Hurts-hjemmesiden og ikke gennem et hyperlink i en e-mail eller anden elektronisk besked, heller ikke selvom den ser officiel ud. Vi kan opsige din konto eller sætte din konto i bero for at beskytte dig, When Love Hurts eller vores partnere mod identitetstyveri eller anden svigagtig aktivitet.

Gældende lov. Disse brugerbetingelser reguleres og fortolkes i henhold til dansk ret. Disse betingelser vil ikke begrænse eventuelle forbrugerrettigheder, du måtte have i henhold til ufravigelige love i dit bopælsland.

Kundesupport. Skriv til os på info@propsandpearls.com

Gyldighed. Hvis nogen bestemmelse eller bestemmelser findes ugyldige, ulovlige eller uigennemførlige, skal de øvrige bestemmelser fortsat have fuld gyldighed.

Elektrisk kommunikation. Vi sender dig information om din konto (f.eks. betalingsgodkendelser, ændret adgangskode eller betalingsmåde, bekræftelses beskeder, meddelelser) udelukkende i elektronisk form, f.eks. via e-mails til den e-mailadresse, du oplyser ved tilmelding.

© Copyright 2016, When Love Hurts (w-l-h.com) herunder Props & Pearls, All rights reserved. W-l-h.com is a trademark.