ET SEXLIV EFTER SEKSUELT OVERGREB

When Love Hurts fokusere på langtidsvirkningerne efter seksuelt overgreb, hvordan overgrebet senere i livet kan påvirke din seksualitet.

Hvis du lige har været udsat for et seksuelt overgreb, anbefaler vi, at du først taler med din læge og de, som du oplever, vil kunne hjælpe dig igennem oplevelsen.

Dette afsnit kan hjælpe dig, når du har helet tilstrækkeligt til atter at være interesseret i at åbne op for din egen seksualitet og for at dele den med andre.

OM SEKSUELT OVERGREB

Seksuelt overgreb er et paraply begreb for ufrivillig seksuel kontakt mellem to eller flere individer.  Det kan være, at du er i tvivl, om det du har oplevet er et overgreb. Måske havde du ikke mulighed for at sige nej, måske kan du ikke huske, hvad der skete eller måske synes du, det er for … Continue reading OM SEKSUELT OVERGREB

EFTER SEKSUELT OVERGREB

When Love Hurts fokuserer på smerter relateret til sex, og vil derfor tage udgangspunkt i konsekvenser efter seksuelt overgreb. Andre aspekter af dit liv kan være berørt af et overgreb, og det er derfor vigtigt, at du søger hjælp flere steder for at kunne bearbejde disse områder. Der findes Center for Voldtægtsofre rundt omkring i … Continue reading EFTER SEKSUELT OVERGREB

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.