Penetration

PENETRATION HAR INGEN VETORET

Denne sektion er til dig, der har mistet evnen til at have sex som du plejer, eller aldrig har kunne have sex med penetration pga smerter. Smerter som gør, at du måske tænker, at sex overhovedet ikke behøver at være en del af dit liv, når penetration ikke er muligt.

De andre sanser tager over

Måske har du hørt, at den blinde har bedre hørelse. Et tegn på at den ene sans tager over fra den anden. Man skulle tro, at ved døvhed ville området for hørelse lukke ned, men åbenbart vil området i stedet arbejde for berøring og syn.

Måske er det ikke så anderledes, når det kommer til at opleve nydelse ved sex. Når en erogen zone forsvinder, bliver der måske viges plads til, at en anden zone kan gro og gløde.

Hvis penetration er no-go, og du er villig til at arbejde med det, vil krop og hjerne kunne finde nye veje. Følelsen bliver måske ikke det samme som før, men det betyder ikke, at det ikke kan blive berigende. 

Det kommer ikke til at ske over en nat

Det er en process, når en spinkel seksualitets sti skal omformes til en 4-sporet nydelses motorvej. 

Forestil dig følgende:

“Jeg er højrehåndet og jeg mener, at min højre hånd fylder mere i min hjerne end min venstre. Den højre hånd kan gøre ting, min venstre end ikke drømmer om at gøre. Men hvis nogen tog min højre hånd, og jeg skulle bruge den venstre, ville den så ikke begynde at fylde mere i hjernen? Det vil den formentlig, nok ikke over en nat, men efter træning og konstant skubben til grænserne.”

Det kan være at seksuel nydelse ikke bliver det samme igen, men du vil være i stand til at bygge nye forbindelser op. Hvis du tænker over det, handler seksuel nydelse om at bygge op, peake og give slip i afslapning. Nervebeskeder bygges op og transformeres til oplevelsen af et højdepunkt for så at blive slappet helt af. 

De 6-8000 nerveender i klitoris, som er skabt til at give nydelse, er måske blevet taget ud af ligningen, og hvad kan så sættes i stedet for?Berøring af andre erogene zoner. Læs Find dig selv

Find klitoris nye steder, den er måske større end du tror; med vibrator ovenpå kønsben, på ydersiden af kønslæber, inde i vagina. Alt efter hvad der evt. passer til dig.

Brug åndedrættet som en rullende orgasme. Lad det starte dybt, helt ned i bunden af bækkenet og ned i vagina som et dybt stempel, lad det blive kortere og hurtigere for så at stilne af igen. Læs Åndedræt.

Brug bækkenbundsmusklerne til at lege med din nydelse. Når man får en orgasme, trækker musklerne sig sammen. Overvej, for at efterligne en orgasme, om du rytmisk og pulserende kan bruge dine bækkenbundsmuskler til at bygge en spænding op for at peake og give slip.

Det vil kræve tid at bygge et sexliv på nye elementer, men er det ikke det værd? Se det som en investering. Få inspiration fra The Love Bit til hvorfor.

Husk at nyd rejsen. Køb nogle fjer, der kan kilde, silke og blonder til at smyge dig i eller måske en vibrator til at sparke liv i nogle af de nye zoner. (Props & Pearls anbefaler)

Sæt dig selv op på piedistalen

Denne rejse bliver meget nemmere, hvis du værdsætter dig selv.

Dyrk dig selv, fordi du er for sexet og lækker!

Hvis det ikke er lige der, hvor du er, så er du nødt til at starte med at prale lidt overfor dig selv, om hvor uimodståelig du er. Er der noget, du kan lide: din duft, dine ankler eller andet, så giv den hele armen og nyd det i fulde drag.  

Hvis du har nogen, du er tæt på, så bed dem om at fortælle, når de synes, du er attraktiv, dejlig, uimodståelig.

Du skal føle dig som en gudinde på jord.

Når du er klar, er det tid til at introduce nogle nye normer og nye standarder. Penetrationssex var måske vidunderligt, men det behøver ikke at betyde, at der ikke er tusindvis af andre, vidunderlige måder at have sex på. Vær eventyrlysten, vær opfindsom og lad dig inspirere. 

PRAKTIKKEN:

Illuder penetration

Der er måder at skabe et alternativ på. Med hjælp fra silikone glidecreme kan I skabe en anden slags penetration. Det kan være mellem lårene, hænderne eller munden (så er der ikke brug for glidemiddel). Efterlign penetrativ sex ved enten at bevæge dine lår, hænder eller mund; eller din partner kan bevæge sin krop. Husk det skal opleves godt for jer begge, noget som gør jer begge godt. 

Gør brug af åndedræt, berøring og fantasi i et

Åndedrættet er en væsentlig faktor i orgasmer. Prøv at fokuser på det dybe åndedræt. Mærk hvordan det planter sig helt ned og bevæger sig ned i øverste del af skeden. (Læs Åndedræt) Bliv ved med at trække vejret dybt, mens du tænker på eller får fortalt en fræk fantasi. Lad historien bygge sig op, mens du fortsætter det dybe og rolige åndedræt. Du kan sågar holde en hånd oven på kønsbenet eller over vulva, alt efter hvor dine gener er.

Du skal arbejde på at etablere forbindelse mellem den fysiske kontakt og hjernens lystcenter. Du skal åbne frontallapperne, som er hjernens fornuftporte. De som siger “nej det kan ikke lade sig gøre”, “det er for åndsvagt”, “dårlig ide”. Det kan tage lidt tid at åbne op. Det handler om at lade sig forføre af ideen, turde føle sig fræk og være positivt indstillet.

Hvis det ikke er generende for dig, så lav bitte små vink med din bækkenbund. De små vink eller knib vil være med til at sende besked op til hjernen om, at der virkelig er gang i den. Det hjælper også til, at der kommer blod til området, så det kan svulme op og hjælpe til at bygge op til et peak.  Ønsker du at styrke kontakten mellem hjerne og skød, kan du/I kan lægge en vibrator på toppen af kønsbenet, eller ned langs siderne for at øge stimuleringen.

Lad din elsker lægge hænder på din krop. Når din krop begynder at reagere, så nyd det, også de små signaler, den lille sitren eller snurren, den lille ufrivillige sammentrækning i bækkenbunden.  Sæt ord på hvad du oplever og hvordan det føles. Det vil din partner sikkert påskønne at høre.

Orgasme kan nås med og uden penetration og med og uden partner. Mange lader kroppen om at bygge et peak op i hjernens lystcentre, de avancerede lader hjernen fører an og kan ene og alene gennem tanken opnå orgasme. De fleste bruger begge tilgange, tænk bare på den franske film “De urørlige” og den frække øre stimulering. 

Når du super gerne vil date: 

Har du lyst til at være seksuelt aktiv, er det store spørgsmål: ”Hvornår siger jeg, at penetration er et no-go?”

Når man har lyst til hinanden, kan det let ligge i luften, at samværet udvikler sig til sex med penetration. Det er ikke at foragte at have et par sætninger i baglommen, så man har forventningsafstemt inden:

Prøv at overvej disse sætninger og om en passer til dig:

  • vi kan kysse og have det sjovt – men længere kommer vi ikke i aften
  • penetrationssex er ikke mig – men jeg er game på andet
  • kys mig, hold om mig, og jeg holder om dig
  • sex gør ondt på mig, men tro mig, vi kan stadig få det sjovt sammen
  • jeg har lidt ondt omkring halebenet – så hele det er et no-go område for mig – men ellers er jeg frisk
  • det er ikke en joke, men jeg må lige sige, jeg har sådan lyst til at kysse på dig, og du skal vide, at jeg har de mest hypersensitive smerte nerver i mit bækken, så sex bliver måske lidt anderledes end du plejer