VULVODYNI & SEX

At have smerter i vulva er både frygteligt anstrengende og angstprovokerende. Smerterne kan være ubeskrivelige og svære at håndtere.

Vulvodyni er en lidelse, der kan karakteriseres som brændende, skærende og uden synlig hudproblemer eller infektion.

Smerten kan hos nogle være konstant og opstå helt uden at være provokeret. Andre oplever først smerte i forbindelse med berøring. I så fald er smerten ofte placeret på vulva, typisk mellem kl. 3 og kl. 9, hvis klitoris var kl. 12 eller lidt inden for i vagina.

HVAD ER VULVODYNI?

Svaret på spørgsmålet Hvad er vulvodyni er ifølge When Love Hurts en lidelse, hvor dine nerver er hypersensitive, overaktive, utallige. Nerverne sender dig et ton smertebeskeder, så snart de føler sig ansporet. For nogle kvinder betyder vulvodyni, at selv den lettelse berøring er forbundet med mange smerter. Andre mærker først smerten efter noget pres på … Continue reading HVAD ER VULVODYNI?

JEG HAR VULVODYNI

Behandling af vulvodyni kan byde på sine op- og nedture. Du vil opleve gode og dårlige dage LÆS: HJÆLPEMIDLER TIL VULVODYNI PROPS & PEARLS E-SHOP Vulvodyni forårsager, at nerver er super sensitive og alt for villige til at send smertebeskeder til hjernen, som måske er alt for villig til at tage imod beskederne.  Nerverne, som … Continue reading JEG HAR VULVODYNI

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.