Når dyb penetration gør ondt

Når dyb penetration gør ondt

Der er mange grunde til, at sex med dyb penetration kan være smertefuldt. Du kan have en skæv livmoder, endometriose, tarmproblemer, interstitiel cystit, cyster, fibromer, arvæv, fjernet livmoder, forkortet skede mv.

Ved du ikke allerede, hvad der kan være årsagen til dine smerter, så gå til lægen og se, om det er muligt at få det udredt. Du kan finde hjælp til at forbederede et sådant besøg ved at læse Besøg Lægen.

Nogle kvinder oplever så stærke smerter, at de ikke længere ønsker penetration. Det er helt forståeligt, og sex kan godt fungere uden. Har du ikke fundet en tilfredsstillende måde at have sex uden dyb penetration på, så prøv at se om du kan finde inspiration i Penetration har ingen vetoret  og Få mere ud af sex i The Love Bit. 

Andre kvinder kan slet ikke forestille sig et sexliv uden penetration. De savner følelsen af at være tæt på deres partner, at blive fyldt ud. De synes ikke, at sex uden penetration giver mening. Oplever du et savn, kan vi anbefale dig at læse Elefanten i Rummet under  The Love Bit eller læs om Painbuffer som mindsker dyb penetration.

Et forsøg værd?

Først af alt: sørg for, at du har tilstrækkeligt med lyst og lubrikation. Det er ikke unormalt, at frygten for smerter kan få kirtler til at stoppe med at producere fugt. Hvilket kan få sex til at gøre endnu mere ondt.

Hvad angår alternativer kan du forsøge at:

You need to be logged in to view the rest of the content. Venligst . Ikke medlem? Meld dig ind