SEX EFTER OPERATION

Der kan være mange grunde til at have brug for at blive opereret. Men hvornår må man have sex efter operation. Især underlivsoperationer kan desværre give en række af komplikationer i forhold til vores sex liv. Dette er normalt, men det behøver ikke at blive en stopklods for et sexliv.

Læs følgende for at få en indsigt i, hvordan operation kan påvirke dig, og hvordan du evt. kan komme omkring nogle af bivirkningerne.

SEX GØR ONDT EFTER OPERATION

Bivirkninger fra operationer kan være frustrerende at skulle leve med, specielt fordi de ofte ikke er synlige; nutidens kirurgi gør, at du ofte knapt kan se dit ar eller fordi arret er placeret indvendigt. Måske oplever du derfor, at du gør en masse ud af ingenting. Men sådan forholder det sig ikke. At udvikle et … Continue reading SEX GØR ONDT EFTER OPERATION

SKYLDES GENER OPERATION?

Bækkenet rummer dele af vores fordøjelsessystem, reproduktive organer, masser af nerver og blodkar m.m. Hvad enten du har fået foretaget en hysterektomi, kejsersnit, canceroperation, fjernet fibrom, cyste eller foretaget andre indgreb, kan det være, at du oplever, at dine seksuelle evner har ændret sig, og at du tænker, det kan have en relation til din … Continue reading SKYLDES GENER OPERATION?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.