Gravid

At blive gravid og være gravid kan være svært nok i sig selv, men hvis du dertil oplever smertefuld sex eller andre underlivsproblemer, kan det pludselig blive rigtig kompliceret.

Der kan være mange grunde til, at det sker. For nogle kan det at blive gravid være en stor udfordring, måske fordi penetration er rigtig smertefuldt, eller fordi en lidelse gør det svært at blive gravid. For andre er det tanken om selve fødslen, som er så angstfremkaldende, at bare det at være kommet til dette afsnit kræver meget mod.

Hvad din grund end er til at søge dette afsnit, så skal du vide, at der er hjælp at hente, og at der er andre i samme situation som dig.

Hvordan kan jeg blive gravid?

Først af alt: Jo bedre, du kender dig selv, jo mere sandsynligt er det for dig at blive gravid. Når samleje ikke er muligt, er der andre muligheder. KORTLÆG DIN CYKLUS Hvis du har regelmæssig menstruation, vil du vide, hvornår din cyklus starter og slutter. Omkring halvvejs i din cyklus får du ægløsning. Ægløsning er … Continue reading Hvordan kan jeg blive gravid?

Angst for at føde

Det er fuldt forståeligt, hvis du kan opleve nervøsitet eller “gå-op-i-limningen-angst” over at skulle bære et barn, endsige føde det. Vi tror på, at du kan overskride denne angst. Se på listen, og om der er hjælp at hente. Du skal logge ind for at se resten af indholdet.Venligst Login. Ikke medlem? Meld dig ind

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.