SEX & TARMPROBLEMER

Tarmproblemer vil sige, at man har problemer i fordøjelsessystemet. Sygdomme som Crohn’s sygdom, irritabel tarm-syndrom, colitis ulcerosa, mave- tarmkræft såvel som andre tarmproblemer kan i høj grad komplicere sexlivet. Studier har vist, at op til 1/3 af kvinder med irritabel tarm-syndrom oplever problemer i forhold til deres seksuelle funktion og rapporterer, at det påvirker deres parforhold negativt.

When Love Hurts har fokus på de vanskeligheder, kvinder oplever i relation til deres seksualitet, og det vil være det primære fokus for den kommende tekst.

Problemer i tarmen berører mænd og kvinder på tværs af racer og andre demografiske parametre. Danmark og USA har begge høj forekomst af tarmproblemer.

HAR JEG TARM PROBLEMER?

Først af alt skal lægen konsulteres for at høre, om der er en specifik diagnose, som ligger bag dine tarm problemer og dit spørgsmål har jeg tarm problemer. Derefter skal anatomien på plads. Når du har ondt i maven, er det så bagved nedre del af brystbenet, hvor maven sidder? Tarmene ligger under mavesækken, der … Continue reading HAR JEG TARM PROBLEMER?

JEG HAR EN TARM SYGDOM

Tarm sygdom kan være en kompliceret og svær oplevelse. Tarmene helt ned til endetarmen er placeret tæt på indre og ydre kønsorganer, hvilket kan bevirke, at sex gør rigtig ondt. I løbet af en dag udveksler fordøjelsessystemet og hjerne et stort antal nervebeskeder. Nerverne har travlt med at sende statusopdateringer til hjernen om, hvordan det står til … Continue reading JEG HAR EN TARM SYGDOM

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.