Sæt ord på smerte i parforhold

Sæt ord på smerte

HVEM ER DU, OG HVEM ER JEG?

I et forhold, kan det være svært at sætte ord på smerte, på hvad man gerne vil have seksuelt, eller hvad man oplever som rart og ikke så rart. Følgende bør gøre det nemmere for jer at sætte ord på hvad I godt kan lide og ikke kan lide.

KORTLÆGNING AF KROPPENs EROGENE ZONER

Både du og din partner bør først læse, “Find din seksuelle nydelse” sektionen og udføre øvelsen.

Print disse kort og beskriv hver især, hvordan I godt kan lide at røre ved partner, og hvordan I tror, jeres partner godt kan lide at blive rørt ved.

Afsæt en aften til at dele jeres registreringer. Det vil sige de kort, I har udfyldt om jer selv fra “Find dig selv”  og de kort i har udfyldt om hinanden. Sammenlign, sæt ord på berøring, hvornår det er for meget og for lidt; foretrækker I berøring med hænder eller mund – eller måske ind imellem noget helt tredje – en fjer, silke eller vibrator.

Hvis I sammenligner kortene, så er det vigtigt, at I gør en indsats for at huske hinandens stimuleringspunkter. 

kropstegning

krop.mand

UDVID DIT KROPSKORT

Når I kender hinandens præferencer hvad angår placering, rækkefølge og niveau af berøring, kan I eksperimenterer med variationer. Nydelse trives med variation. Afprøv hinandens stimuleringspunkter, og tal om, hvordan I oplever det. Prøv jeres egne punkter af på hinanden. Måske kan I lide noget af det samme? (Har du ikke læst Vejen til nydelse så kan den være god inspiration)

FÅ GRYDEN I KOG

You need to be logged in to view the rest of the content. Venligst . Ikke medlem? Meld dig ind