PROPS & PEARLS

Conditions & Disclaimer

When Love Hurts er udviklet og støttet af Props & Pearls , en socialøkonomisk virksomhed, beliggende på Nikolaj Plads 23 i København. Virksomheden er skabt af Birgitte Baht og Rosemarie Wedell-Wedellsborg i 2005. Siden har Props & Pearls fungeret som en sundhedslounge og butik for kvinder samt en online portal: propsandpearls.com

Props & Pearls kom til for at hjælpe kvinder med brystkræft, underlivskræft, inkontinens og sart bækkenbund. De mange møder med kvinder i vores butik har givet os indsigt i deres behov, såvel som viden om hvordan vi bedst kan støtte dem på deres vej.

Props & Pearls danner bro mellem kvinder og sundhedssystemet. Vores vigtigste mission er at skabe social værdi og fornyelse på området for kvinders sundhed.

When Love Hurts er udviklet af Rosemarie Wedell-Wedellsborg (Cand. Scient San. Publ.) med betydelig hjælp fra:

Chelsea Lennox, en klog og indsigtsfuld ung kvinde fra USA. Snart færdig med Public Health på Boston University. Chelsea har co-arbejdet med udviklingen og skabelse af When Love Hurts indhold. Og vi er hende stort tak skyldig.

Jeanett Knipschildt, en fantastisk og dygtig grafisk designer, nu baseret i New York. Jeanett har rådgivet og blandt øvrigt arbejde skabt og doneret logoet til When Love Hurts.

Bolette Jallov, en dygtig og grundig sparringspartner. Opgaverne har indbefattet oversættelse, korrekturlæsning, redaktionelt arbejde. Bolette har fungeret som inspirator, idemager og bidragsyder. En helt uvurderlig hjælp i relation til When Love Hurts.

Medi@ware har stået for den digitale rådgivning, strategi og udvikling. En kreativ, sjov og vidunderlig gnidningsfri process. Vi anbefaler 🙂

When Love Hurts er skrevet på både dansk og engelsk for at dansk og ikke dansktalende medborgere kan benytte When Love Hurts.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.